You are currently viewing ÎN CADRUL PARTENERIATULUI BISERICĂ-ȘCOALĂ-ASOCIAȚIA PĂRINȚI PENTRU ORA DE RELIGIE – ACTIVITATE EDUCAŢIONALĂ LA TITU, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

ÎN CADRUL PARTENERIATULUI BISERICĂ-ȘCOALĂ-ASOCIAȚIA PĂRINȚI PENTRU ORA DE RELIGIE – ACTIVITATE EDUCAŢIONALĂ LA TITU, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

               

 

          

 

   Miercuri, 18 ianuarie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, în cadrul Școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” din Titu, a avut loc o activitate cu tema „Să fii un om mai bun!”.
   La manifestare au participat: elevi ai claselor a VII-a B și a VIII-a A, Prof. Oana Hrehoreșen, Președinte A.P.O.R. (Asociația Părinți pentru Ora de Religie), filiala Titu, precum și profesorii de Religie: Danțiș Marcel, director adjunct, și Pavel Marius-Constantin, alături de: Pr. Florea Nicu de la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” – Titu, Pr. Moraru Bogdan de la Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Sălcuța, Pr. Preda Valentin de la Parohia „Sfântul Nicolae” – Cornetu, în ale căror parohii locuiesc elevii de la clasele mai sus menţionate.
   În cadrul manifestării au avut loc dezbateri referitoare la importanța însușirilor morale ale copiilor și tinerilor, dar şi la modul lor de implicare în viața cotidiană, pentru a veni în sprijinul semenilor noştri aflați în situații dificile şi în suferință.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI