You are currently viewing ÎN PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI – DARURI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

ÎN PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI – DARURI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

          

          

 

   Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, luni, 1 iunie 2020, în parohiile Glodeni și Maluri din cadrul Protoieriei Pucioasa, cu ajutorul unor binevoitori și credincioși sponsori, precum și cu bun implicarea a preoților, au fost oferite pachete cu dulciuri și jucării pentru 50 de copii.
   De asemenea, Parohia Gura Ocniței din cadrul Protoieriei Târgoviște Nord, și Asociația Give & Help au oferit cadouri pentru aproximativ 100 de copii, 25 dintre aceștia fiind susținuți în mod constant încă deacum 2 ani. Darurile au constat în pachete cu alimente, dulciuri, jucării, cărți, tablete, telefoane inteligente și un laptop cu conexiune la internet.
   Numeroase alte parohii ale Eparhiei noastre au avut sau au în derulare astfel de proiecte ce reliefează grija și dragostea față de copii, cea mai importantă resursă a lumii noastre.
   Reamintim că Înaltpreasfinția Sa, în mesajul Său cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a apreciat că „Biserica, Familia și Școala au o mare responsabilitate față de copii, cărora trebuie să le ofere, cu iubire, disponibilitate și dăruire, ca cea mai de preț comoară, principiile evanghelice ale vieții creștine și românești”.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI