You are currently viewing ÎNALTPREASFINȚITUL PĂRINTE ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT NIFON A PRIMIT VIZITA NOII CONDUCERI ASCOR TÂRGOVIȘTE

ÎNALTPREASFINȚITUL PĂRINTE ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT NIFON A PRIMIT VIZITA NOII CONDUCERI ASCOR TÂRGOVIȘTE

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a primit luni, 5 decembrie 2022, în Sala de festivități a Arhiepiscopiei Târgoviștei, noua conducere a filialei ASCOR Târgoviște.
La întrunire au participat: Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial, Pr. Ionuț Ileana, Consilier eparhial, Pr. Marian Puiescu, Consilier eparhial și dl. Prof. univ. dr. Marian Croitoru, coordonator ASCOR din partea Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității „Valahia” din Târgoviște.
În cuvântul său, Mitropolitul Nifon a evocat principalele trăsături ale identității ortodoxe, dar și cele mai noi provocări misionare cu care se confruntă astăzi Biserica noastră, îndemnând noua conducere la o cât mai riguroasă organizare, la propovăduirea valorilor noastre creștine și românești în cadrul mediului universitar și în comunitatea noastră locală, precum și la oferirea unei mărturii cât mai autentice de viață și de trăire în duhul Ortodoxiei strămoșești.
Noua conducere ASCOR Târgoviște este formată din: Președinte – Mihai Dragoș Sebastian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Vicepreședinți: Oană Ștefan Eugen, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Umaniste și Gîbu Andreea, studentă la Facultatea de Științe Umaniste; Secretar: Andrei Mădălina Nicoleta, studentă la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Consilier externe: Tudorache Mirel Valentin, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Inginerie a Mediului și Știința Alimentelor; Consilier interne: Nechita Mihai Cristian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI