You are currently viewing INSTITUȚII SOCIAL-FILANTROPICE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA AU PRIMIT DARURI DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

INSTITUȚII SOCIAL-FILANTROPICE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA AU PRIMIT DARURI DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

           

 

     

      La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 17 decembrie 2020, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, au fost oferite daruri pentru șase centre sociale din județul Dâmbovița. Acestea sunt: Centrul Social – Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Asociația Națională a Surzilor din România – filiala Târgoviște, Asociația Națională a Nevăzătorilor din România – filiala Târgoviște, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism – Direcția de Asistență Socială (D.A.S.) Târgoviște, Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități – D.A.S. Târgoviște și Centrul de zi Floare de Colț, din cadrul D.G.A.S.P.C. Dâmbovița.

      Aceste instituții social-filantropice au primit câte 26 de lenjerii, 20 de pilote, 150 kg detergent și 160 de pungi cu dulciuri, iar copiii îngrijiți în cadrul Apartamentului Social Sf. Ier. Nicolae al Centrului Social Creștin al Eparhiei noastre au primit, pe lângă cele menționate mai sus, îmbrăcăminte și încălțăminte.

      În perioada imediat următoare, aceste activități social-filantropice vor continua, ca mărturie a solidarității creștine în acțiune.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI