You are currently viewing IUBIRE ȘI SOLIDARITATE CREȘTINĂ PRIN ACȚIUNI SOCIAL-FILANTROPICE LA CATEDRALA DIN TÂRGOVIȘTE

IUBIRE ȘI SOLIDARITATE CREȘTINĂ PRIN ACȚIUNI SOCIAL-FILANTROPICE LA CATEDRALA DIN TÂRGOVIȘTE

   

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, joi 22 decembrie 2016, slujitorii Catedralei Mitropolitane din Târgoviște, împreună cu tineri din Comitetul parohial de tineret, au mers cu colindul și au oferit daruri, la copiii de la următoarele centre sociale: Centrul rezidențial de tip familial de la Șotânga, Centrul de zi de la Șotânga și Centrul Acasă din Aninoasa. Apoi, au colindat și au oferit daruri celor 30 de bătrâni de la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Caminul Villa Orchidea de lângă Târgoviște.

   La Catedrală au venit cu colindul mai multe grupuri de copii, după cum urmează: de la Școala Coresi, însoțiți de doamnele Prof. Simona Mihai și Prof. Elena Marica, de la Școala Vasile Cârlova, însoțiți de doamna Prof. Simona Matei, foști elevi de la Școala Specială din Târgoviște, precum și alte grupuri de copii.

   Darurile oferite, în valoare de peste 5.000 lei, se constituie într-o mărturie a solidarității și iubirii creștine, în această perioadă din apropierea sărbătorii Nașterii Domnului.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI