You are currently viewing LA TÂRGOVIȘTE, AU FOST INSTALAȚI UN NOU DIRECTOR AL SEMINARULUI ȘI UN NOU INSPECTOR ȘCOLAR DE RELIGIE

LA TÂRGOVIȘTE, AU FOST INSTALAȚI UN NOU DIRECTOR AL SEMINARULUI ȘI UN NOU INSPECTOR ȘCOLAR DE RELIGIE

 

 

   Miercuri, 1 iulie 2015, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, a instalat, împreună cu domnul Prof. Sorin ION, Inspectorul Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, și doamna Prof. Gabriela ISTRATE, Inspector Școlar General Adjunct, la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște, în cancelaria profesorală, în prezența profesorilor școlii, pe noul director al instituției, Pc. Arhidiac. dr. Bogdan HRESTIC.
   În cadrul evenimentului, domnul Prof. Sorin ION, Inspectorul Școlar General, a dat citire deciziei de numire a noului director, mulțumind pentru întreaga activitate managerială a fostului director, Pc. Pr. dr. Mihai STAN, promovat Inspector de religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, ocazie cu care a dat citire și documentului de numire pentru noul inspector.
   În cuvântul său, Înaltpreasfinția Sa a reliefat importanța învățământului teologic seminarial pentru misiunea pastorală a Bisericii, arătând rolul formării teologice de calitate pentru viitorii misionari ai Bisericii noastre și evidențiind rolul educației religioase în societatea românească contemporană pentru edificarea de caractere morale și demne.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI