You are currently viewing LA TÂRGOVIȘTE SE VA DESFĂȘURA CEA DE A XIII-A EDIȚIE A MARȘULUI PENTRU VIAȚĂ

LA TÂRGOVIȘTE SE VA DESFĂȘURA CEA DE A XIII-A EDIȚIE A MARȘULUI PENTRU VIAȚĂ

Sub genericul „Viitorul este pro-viață”, la Târgoviște, se va desfășura, sâmbătă 25 martie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, cea de a XIII-a ediție a Marșului pentru Viață.

Acesta este organizat de Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România, filiala Dâmbovița și Asociația Studenți pentru Viață, cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Evenimentul va începe la ora 13.00, pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane, după care, toți cei prezenți, adică peste 1.500 de tineri, elevi din Târgoviște, studenți ai Universității „Valahia” din Târgoviște și membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cuprinsul Eparhiei noastre, alături de preoții lor, dar și diverși credincioși, vor pleca în procesiune prin centrul istoric al orașului. La revenirea în fața Catedralei va avea loc un moment de rugăciune.

Invităm pe toți cei ce doresc să susțină dreptul inalienabil la viață, mai ales al celor nenăscuți, să participe la acest moment de mărturie a valorilor noastre tradiționale, creștine și românești.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI