You are currently viewing LA TÂRGOVIŞTE, SE VA DESFĂŞURA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE RELIGIE PENTRU LICEEELE ŞI SEMINARIILE TEOLOGICE

LA TÂRGOVIŞTE, SE VA DESFĂŞURA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE RELIGIE PENTRU LICEEELE ŞI SEMINARIILE TEOLOGICE

 

 

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, în perioada 15-18 aprilie 2015, se va desfăşura, la Târgovişte, Olimpiada Naţională de Religie, pentru seminariile şi liceele teologice, la care vor participa 122 de elevi, însoţiţi de 38 de profesori din întreaga ţară.
   Manifestarea va fi organizată de către Arhiepiscopia Târgoviştei, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, sub patronajul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, din România.
   Preşedinte de onoare al Comisiei Centrale va fi Înaltpreasfinţitul Prof. univ. dr. NIFON MIHĂIŢĂ, Arhiepiscop şi Mitropolit, Pc. Pr. prof. univ. dr. Adrian GABOR, din cadrul Universităţii din Bucureşti, va fi preşedintele comisiei, iar preşedinte executiv, domnul Prof. Cătălin PÂSLARU, Inspector Şcolar General în cadrul Ministerului Educaţiei Şi Cercetării Ştiinţifice.
   Deschiderea festivă va avea loc, la Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte, ocazie cu care Înaltpreasfinţia Sa va săvârşi slujba de Te Deum, iar, la finalul evenimentului, Înaltpreasfinţia Sa va premia câştigătorii, în ziua de 18 aprilie a.c., în amfiteatrul Liceului de Muzică şi Arte “Bălaşa Doamna” din Târgovişte.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI