You are currently viewing LUMINA BINECUVÂNTATĂ A DĂRNICIEI PRIN INTERMEDIUL UNOR PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

LUMINA BINECUVÂNTATĂ A DĂRNICIEI PRIN INTERMEDIUL UNOR PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

     

     

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, vineri, 21 decembrie 2017, Pr. Ovidiu Adrian Gîmbă, împreună cu comitetul de tineri al Parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Geangoești, a mers la Spitalul Județean din Târgoviște și la cel de boli infecțioase, unde au colindat la secțiile de pediatrie și au oferit dulciuri și iconițe tuturor copiilor internați.
   Un grup de 45 de copii și adulți de la Parohia Moroieni Glod, însoțiți de Pr. Casandrescu Ion Daniel, de directoarea școlii și de profesorul de Religie al școlii din localitate au colindat pe slujitorii Protoieriei Pucioasa, la final primind, în dar, dulciuri.
   Preoții Ciobanu Ioan, de la Parohia Colacu, și Stoica Vasile Viorel, de la Parohia Stănești, din cadrul Protoieriei Titu au organizat o colectă, pentru ajutorarea unei familii, a cărei fetiță de 12 ani, elevă la școala din Colacu, suferă de o boală gravă. În urma colectei, a fost strânsă suma de 7.385 lei, care a fost oferită familiei pentru tratament adecvat.
   Pr. Cristea Jan Marius și Pr. Dinca Radu, de la Parohia Moreni I, precum și Pr. Cârstina Ion Aurelian, Pr. Stancu-Uilăcan Sorin-Nicolae, de la Parohia Cojasca, au oferit daruri de Crăciun, constând din fructe, dulciuri și rechizite, copiilor de la Școala Gimnazială Cojasca, Școala generală nr. 3 din Moreni și Grădinița nr. 1 din Moreni.
   Toate aceste activități, ce au însemnat peste 15.000 lei, se constituie într-o mărturie de lumină, speranță și iubire creștină.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI