You are currently viewing MANIFESTARE DEDICATĂ MĂRTURIEI ORTODOXE LA LICEUL TEORETIC “IANCU C. VISSARION” TITU, DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

MANIFESTARE DEDICATĂ MĂRTURIEI ORTODOXE LA LICEUL TEORETIC “IANCU C. VISSARION” TITU, DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

          

 

     

 

   Miercuri, 13 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, în sala de festivităţi a Liceului Teoretic “Iancu C. Vissarion” din oraşul Titu, cu prilejul “Anului omagial al educaţiei tineretului ortodox”, sub coordonarea părintelui Stan Nicolae Radu, profesor de religie în cadrul liceului, a avut loc manifestarea intitulată “Ortodoxia, Tinerii şi Bucuria Mărturisirii în contemporaneitate”, care a avut în vedere prezentarea unor materiale video cu mărturii ale unor convertiţi la Ortodoxie, după care au avut loc dezbateri pe această temă, la care au participat profesori şi elevi ai şcolii.
   La eveniment, au participat peste 200 de elevi şi profesori din oraşul Titu, precum şi un grup de studenţi de la Facultatea de Teologie şi Sţiinţele Educaţiei a Universităţii „Valahia” din Târgovişte, care a prezentat un mic concert pascal.
   Menţionăm că, pe viitor, astfel de evenimente se vor mai desfăşura la Liceul “Iancu C. Vissarion”, având în vedere că tinerii şi-au manifestat dorinţa în acest sens.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI