You are currently viewing MESAJ DE CONDOLEANȚE AL ÎNALTPREASFINȚITULUI PĂRINTE ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT NIFON, LA TRECEREA LA CELE VEȘNICE A PĂRINTELUI IONUȚ ANDREI MIHAI (1982-2022), SLUJITOR AL PAROHIEI LUNCA, PROTOIERIA TÂRGOVIȘTE NORD, DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI – 18 august 2022

MESAJ DE CONDOLEANȚE AL ÎNALTPREASFINȚITULUI PĂRINTE ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT NIFON, LA TRECEREA LA CELE VEȘNICE A PĂRINTELUI IONUȚ ANDREI MIHAI (1982-2022), SLUJITOR AL PAROHIEI LUNCA, PROTOIERIA TÂRGOVIȘTE NORD, DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI – 18 august 2022

Cu adâncă tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice, la vârsta maturității, la 40 de ani, a Părintelui Ionuț Andrei Mihai, slujitor al Parohiei Lunca, Protoieria Târgoviște Nord, din Arhiepiscopia Târgoviștei.

Bunăvoința, discreția și delicatețea sa, devenite proverbiale și mult apreciate în comunitatea sa parohială, vor rămâne în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și l-au apreciat.

Preot tânăr, dar dedicat cu multă jertfelnicie misiunii la care a fost chemat, respectat de confrații săi întru slujirea celor sfinte, și foarte mult de către enoriașii săi, Părintele Ionuț Andrei s-a remarcat prin disponibilitatea și generozitatea cu care a slujit Biserica noastră, neprecupețind niciun efort pentru a-și îndeplini datoria clericală.

Părintele Ionuț Andrei Mihai are doi copii, Octavian-Andrei și Flavia-Ioana. A fost hirotonit preot pe seama Parohiei Lunca, în anul 2007.

Credința și viața noastră se fundamentează pe Învierea din morți a Domnului, eveniment ce ne dă speranță și încredere în Atotmilostivul Dumnezeu și care ne oferă puterea de a străbate toate vitregiile vremurilor. Astfel, imaginea Părintelui Ionuț Andrei va rămâne vie și puternică în sufletele membrilor familiei și ale tuturor celor care l-au cunoscut, dar mai ales în cele ale enoriașilor săi, pe care i-a slujit cu mult devotament și apreciabilă osârdie.

Un cuvânt special de mângâiere adresez familiei părintelui, pe care o încredințez de toată compasiunea și rugăciunea mea.

Rog pe Bunul Dumnezeu să reverse pace și liniște asupra tuturor, iar sufletul părintelui Ionuț Andrei să-l așeze întru lumina și iubirea Sa!

Veșnică să-i fie pomenirea!

† N I F O N,

ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT