You are currently viewing MITROPOLITUL NIFON A OFERIT DARURI PENTRU TINERI LA CENTRUL SOCIAL CREŞTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

MITROPOLITUL NIFON A OFERIT DARURI PENTRU TINERI LA CENTRUL SOCIAL CREŞTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

     

     

 

   În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, 30 de tineri de la Centrul rezidenţial de tip familial „Sf. Ier. Nicolae” al Centrului Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei (C.S.C.) şi de la Centrul de Servicii Sociale „Floare de Colț” din Târgoviște au primit joi, 20 decembrie 2018, din partea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte și dulciuri.

   La acest moment, au participat: Pr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial, doamna Cristina Bucur, directorul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, Pr. Adrian Rada, directorul Centrului Social Creștin, Părinţi Consilieri de la Centrul Eparhial, precum și reprezentanți ai unor instituții de presă locale.

   Înaltpreasfinţia Sa a vorbit celor prezenți despre importanța sărbătorii Nașterii Domnului, care ne îndeamnă la solidaritate și comuniune, la a ne manifesta cu iubire, generozitate și bunăvoință față de toți semenii noștri aflați în nevoi și în lipsuri, pentru ca astfel să ne putem bucura, așa cum se cuvine, de venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI