You are currently viewing MITROPOLITUL NIFON A PARTICIPAT LA ÎNTÂLNIREA DOMNULUI MINISTRU SORIN MIHAI CÂMPEANU CU REPREZENTANȚII COMUNITĂȚII ACADEMICE A UNIVERSITĂȚII VALAHIA DIN TÂRGOVIȘTE

MITROPOLITUL NIFON A PARTICIPAT LA ÎNTÂLNIREA DOMNULUI MINISTRU SORIN MIHAI CÂMPEANU CU REPREZENTANȚII COMUNITĂȚII ACADEMICE A UNIVERSITĂȚII VALAHIA DIN TÂRGOVIȘTE

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a participat, marți, 31 mai 2022, la întâlnirea membrilor comunității academice a Universității Valahia din Târgoviște cu domnul Prof. univ. dr. Sorin Mihai Câmpeanu, Ministrul Educației.

La evenimentul, desfășurat în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul celebrării a trei decenii de existență a Universității Valahia, au luat parte: domnul Virgil Guran, Vicepreședintele Senatului României, doamna Claudia Gilia, Prefectul Județului Dâmbovița, domnul Corneliu Ștefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște, doamna Conf. univ. dr. Laura Gorghiu, Rectorul Universității, domnul Prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, Președintele Senatului Universității, precum și profesori și studenți.

În cuvântul său, Mitropolitul Nifon a apreciat că Universitatea Valahia este una din cele mai importante și mai respectate instituții ale județului nostru, adevărată marcă a Municipiului Târgoviște, respectată și cunoscută pe plan național și internațional. De asemenea, Înaltul Ierarh a arătat că, de la înființare și până acum, Universitatea Valahia din Târgoviște a contribuit cu eficacitate la dezvoltarea județului și a orașului nostru, oferind o pregătire universitară de calitate studenților de pe plan local, dar și din județele învecinate.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI