You are currently viewing MITROPOLITUL NIFON LA FESTIVITATEA DE BILANȚ A SOCIETĂȚII NAȚIONALE DE CRUCE ROȘIE FILIALA DÂMBOVIȚA

MITROPOLITUL NIFON LA FESTIVITATEA DE BILANȚ A SOCIETĂȚII NAȚIONALE DE CRUCE ROȘIE FILIALA DÂMBOVIȚA

           

  

  Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon a participat, joi, 12 martie 2020, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia, la ședința festivă în cadrul căreia s-a prezentat bilanțul organizației locale pe ultimii doi ani (2018-2019).
   În calitate de fost președinte la nivel național al organizației, Înaltpreasfinția Sa a transmis un mesaj de apreciere și de încurajare, precizând că principiile de funcționare ale Crucii Roșii au ca fundament învățătura creștină despre iubirea aproapelui, fondatorul acestei nobile organizații preluându-le din Creștinism. De asemenea, Înaltul Ierarh a precizat că a sprijinit mereu activitatea Societății de Cruce Roșie, apreciind și încurajând activitatea ei, precum și obiectivele propuse.
   Evenimentul s-a desfășurat sub coordonarea Pr.dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar Eparhial și Președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Dambovița.


BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI