You are currently viewing NOI ALEGERI ÎN CONDUCEREA CASEI DE AJUTOR RECIPROC A CLERULUI ȘI A SALARIAȚILOR BISERICEȘTI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

NOI ALEGERI ÎN CONDUCEREA CASEI DE AJUTOR RECIPROC A CLERULUI ȘI A SALARIAȚILOR BISERICEȘTI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

Sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, s-a desfășurat, prin intermediul platformei de comunicare on line ZOOM, luni, 21 februarie 2022, ședința Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului și a Salariaților Bisericești din Arhiepiscopia Târgoviștei.

Au fost aleși doi membri în Consiliul director al instituției: Pc. Pr. Daniel Bălăjel de la Parohia Sf. Nicolae Andronești din Târgoviște și Pc. Pr. Alexandru Valentin Negrescu de la Parohia Podurile din Pucioasa. De asemenea, Pc. Pr. Daniel Bălăjel a fost ales vicepreședinte al C.A.R. Cler din Arhiepiscopia Târgoviștei.

În cuvântul său, Mitropolitul Nifon a încurajat pe noii membri să se implice în cât mai buna funcționare a instituției care sprijină activitatea social-filantropică a Bisericii noastre pe plan local și, totodată, a mulțumit foștilor membri ai instituției, ce au primit alte însărcinări.

Reamintim, Casa de ajutor reciproc a clerului şi a salariaţilor bisericeşti din Arhiepiscopia Târgoviştei are 1.103 membri, iar, în anul 2021, a acordat 106 împrumuturi, în valoare de 1.856.000 lei.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI