You are currently viewing NOUĂ APLICAȚIE DE ANDROID PENTRU SITE-UL EPARHIAL AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

NOUĂ APLICAȚIE DE ANDROID PENTRU SITE-UL EPARHIAL AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

   Cu ocazia sărbătorii Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, Arhiepiscopia Târgoviștei a lansat aplicația cu același titlu „Arhiepiscopia Târgoviștei” pentru telefoane cu sistem de operare android.
   Acesta este prima aplicaţie de ştiri religioase din județul Dâmbovița, și a doua din țară, după cea a Patriarhiei Române (Basilica), care oferă, în timp real, în condiții grafice de înaltă calitate, într-un format optim, bine adaptat nevoilor de comunicare contemporane şi cu un bogat conţinut multimedia, informații despre viaţa şi activitatea bisericească din comunitatea noastră locală.
   Împreună cu noutățile vieții religioase din Eparhia noastră, site-ul nostru oferă celor care-l consultă și calendarul ortodox oficial, editat de Eparhia noastră.
   Aplicaţia este actualizată cu mare rapiditate, în așa fel încât utilizatorii să poată fi conectați în permanență la toate evenimentele importante ale vieții bisericești, locale și naționale.
   Site-ul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei reprezintă un instrument de comunicare modernă, facilă și rapidă, un mijloc de informare pentru toți cei ce sunt interesați de viața spirituală și culturală din istorica Cetate de Scaun munteană și doresc să facă cunoscute faptele de bunătate și solidaritate creștină, pentru a fi urmate de cât mai mulți și a contribui, astfel, la aprofundarea civilizației creștine a iubirii.

   Puteţi descărca aplicaţia aici.

 

 BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI