You are currently viewing OFERTA EDUCAȚIONALĂ A SEMINARULUI TEOLOGIC LICEAL DIN TÂRGOVIȘTE

OFERTA EDUCAȚIONALĂ A SEMINARULUI TEOLOGIC LICEAL DIN TÂRGOVIȘTE

      

      Seminarul Teologic din Târgoviște relansează oferta educațională pentru următorul an școlar, după cum urmează:
      – 1 clasă de Seminar, IX-XII (28 de locuri). Calendarul și procedura examenului de admitere vor fi transmise în curând de Ministerului Educației Naționale.
      – 2 clase de Filologie, IX-XII (56 de locuri). Admiterea este determinată de Examenul Național de Evaluare și de procedura admiterii computerizate.
      – 1 clasă de Gimnaziu, V-VIII (25 de locuri). Începând cu data de 1 iunie, părinții pot depune dosarele de înscriere la secretariatul școlii.
      Beneficiind de un corp profesoral de excepție, prin grija și îndrumarea permanentă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, liceul teologic târgoviștean este dotat, în toate sălile de curs, cu tot ce este necesar pentru desfășurarea unui act educațional modern și performant, cantina și internatul școlii fiind adecvate pregătirii extrașcolare a elevilor.
      Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște este o școală diferită față de alte unități de învățământ, cu o vocație și o misiune specială, marcată de istoria ei de peste 25 de ani, de promoțiile care au absolvit-o și, mai ales, de rezultatele de la Examenul de Bacalaureat și de la diversele Olimpiade naționale.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI