You are currently viewing OLIMPICI DÂMBOVIȚENI ÎN TABĂRĂ LA MÂNĂSTIREA PEȘTERA

OLIMPICI DÂMBOVIȚENI ÎN TABĂRĂ LA MÂNĂSTIREA PEȘTERA

     

     

 

   În perioada 26-28 iulie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, s-a desfășurat la Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei de la Mânăstirea Peștera, o altă tabără de vară pentru tineret, oferită celor 10 elevi care au obținut anul acesta cele mai bune rezultate la Olimpiada Națională de Religie pentru clasele V-XII și la Concursul Interdisciplinar „Cultură și spiritualitate românească”.
   Programul taberei a inclus, printre altele, drumeții pe traseele montane din zona Padina-Babele până la Crucea Eroilor Neamului de pe vârful Caraiman, vizită la Peștera Ialomiței, convorbiri duhovnicești, foc de tabără, diferite jocuri și concursuri, activitățile recreative fiind coordonate de Pc. Pr. prof. Ștefan Ioniță.
   Precizăm că seria de tabere de vară pentru tineret organizate de Arhiepiscopia Târgoviștei, se înscrie în programul eparhial prin care Înaltpreasfinția Sa premiază elevii dâmbovițeni pentru performanțele lor educaționale. Acest demers va continua în zilele de 10 și 11 august, cu prilejul manifestărilor religioase și culturale de la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, dedicate sărbătoririi Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI