You are currently viewing PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI AU OFERIT DARURI DE PESTE 14.000 LEI  CU PRILEJUL SĂRBĂTORII SF. IER. NICOLAE

PAROHII ALE ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI AU OFERIT DARURI DE PESTE 14.000 LEI CU PRILEJUL SĂRBĂTORII SF. IER. NICOLAE

Cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nicolae, în numeroase parohii ale Arhiepiscopiei Târgoviștei s-au desfășurat activități social-filantropice, ce au manifestat grija și iubirea față de aproapele, ca expresie a dinamismului spiritualității creștine.

Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, parohiile: Finta, Vlădeni I și Vlădeni II din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud au donat Centrului Social Creștin produse igienico – sanitare.

În localitatea Cătunu, în cadrul parteneriatului dintre Biserică și școală, 200 de copii au primit daruri, prin implicarea Pr. Cătălin Păun, a contribuției generoase a enoriașilor și a unor sponsori.

La Parohia Obislav, prin grija Pr. Voicu Alexandru Rozier, a fost organizată o activitate intitulată Vine Moș Nicolae!, în cadrul căreia copiilor de la grădința și școala primară din parohie le-au fost oferite 230 de pachete cu dulciuri, în valoare de peste 6.000 lei.

Preoții Cristian Simescu și Cătălin CiobanU, de la Parohia Sf. Ioan, din orașul Găești, împreună cu tinerii din comitetul parohial, elevi la Liceul Tehnologic Iordache Golescu, au desfășurat o acțiune social -filantropică la Spitalul orășenesc Găești, de care au beneficiat 15 de persoane internate. Astfel, au oferite daruri copiilor internați la Secția de Pediatrie, precum si pături pentru secțiile spitalului! De asemenea, au fost oferite daruri unui număr de 20 de copii instituționalizați la Centru de Servicii Sociale Găești.

Activități social-filantropice s-au desfășurat în foarte multe parohii ale Eparhiei noastre cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nicolae, hramul a numeroase biserici.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI