You are currently viewing PELERINAJ AL TINERILOR DE LA PAROHIA COMIȘANI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI  ÎN CADRUL PROIECTULUI „HRISTOS ÎMPĂRTĂȘIT COPIILOR”

PELERINAJ AL TINERILOR DE LA PAROHIA COMIȘANI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI ÎN CADRUL PROIECTULUI „HRISTOS ÎMPĂRTĂȘIT COPIILOR”

În cadrul Proiectului catehetic „Hristos împărtășit copiilor„, tineri de la Parohia Comișani, Protoieria Târgoviște Sud, au mers, sâmbătă, 2 aprilie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, într-un pelerinaj, la Mânăstirea „Caraiman„.

Cu acest prilej, membrilor grupului de cateheză, coordonați de Pr. paroh Radu-Marius Gîrniță, le-a fost prezentat istoricul mânăstirii, după care s-au bucurat de vizitarea împrejurimilor sfântului locaș. Apoi, Pr. Radu-Marius Gîrniță a susținut o cateheză cu tema „Rugăciunea inimii – metoda și importanța ei„, urmată de un fructuos dialog, în cadrul căruia a fost aprofundată necesitatea și folosul rugăciunii, mai ales în viața tinerilor.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI