You are currently viewing PREMII PENTRU ELEVI AI SEMINARULUI TEOLOGIC DIN TÂRGOVIȘTE LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE RELIGIE DE LA BAIA MARE

PREMII PENTRU ELEVI AI SEMINARULUI TEOLOGIC DIN TÂRGOVIȘTE LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE RELIGIE DE LA BAIA MARE

          

 

   În perioada 19-22 aprilie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, patru elevi de la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște au participat la Baia Mare, la Olimpiada Națională de Religie pentru Seminarii și Licee Teologice, unde au obținut un premiul II și trei premii speciale, reușind astfel să-și situeze instituția pe care au reprezentat-o printre primele trei Seminarii din țară.

   Elevii premianți sunt: Brezeanu Ștefan-Andrei, de la clasa a XII-a, a obținut Premiul II la Dogmatica; Ganea Marius-Gabriel, de la clasa a XI-a, a obținut Premiul special la Istoria Bisericii Ortodoxe Române; Mihai Dragoș-Sebastian, de la clasa a X-a, a obținut Premiul special la Noul Testament, și Dumitru Ionuț-Alin, de la clasa a IX-a, a obținut Premiul special la Vechiul Testament.

   Amintim că, de-a lungul timpului, elevi de la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște au obținut numeroase premii la concursuri și olimpiade școlare.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI