You are currently viewing S-AU ÎNTORS CEI 40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTE  CARE AU PARTICIPAT LA ITO -TIMIȘOARA

S-AU ÎNTORS CEI 40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTE CARE AU PARTICIPAT LA ITO -TIMIȘOARA

Cei 40 de tineri dâmbovițeni care au participat la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși (ITO) care a avut loc la Timișoara, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023, au revenit acasă.

Pe parcursul întâlnirii, au fost însoțiți și coordonați de Pr. Teodor Romario, de la Parohia Valea Leurzii, tinerii fiind primiți de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, înaintea plecării, în ziua de 30 august 2023, prilej cu care au primit arhiereasca binecuvântare și necesare îndrumări.

Pe parcursul întâlnirii, tinerii au participat la festivitatea de deschidere, la programul liturgic și au audiat prelegeri pe teme de spiritualitate ortodoxă sau actualitate care să le ofere repere de viață și de credință pentru viața de zi cu zi.

Cei 40 de tineri, reprezentanți ai Eparhiei noastre au fost recomandați de comitetele de tineret parohial și sunt câte opt reprezentanți ai celor cinci protoierii ale Eparhiei noastre.

Reamintim că prezentatorul celei de-a 7-a ediții a ITO a fost teologul dâmbovițean Cosmin Iulian Cîrstea.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI