You are currently viewing SPERANȚĂ ȘI BUCURIE SOLIDARĂ ÎNTRU MĂRTURIA VALORILOR EVANGHELICE ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

SPERANȚĂ ȘI BUCURIE SOLIDARĂ ÎNTRU MĂRTURIA VALORILOR EVANGHELICE ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

 

    

   Miercuri, 1 noiembrie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, parohiile: l. L. Caragiale, Văcărești, Vlădeni I și Perșinari au oferit „Centrului de Recuperare si Reabilitare Țuicani” alimente perisabile, dulciuri, fructe si produse de igiena personală, necesare celor îngrijiți aici.

   Tot ca semn de speranță și solidaritate creștină, marți, 31 octombrie 2017, în cadrul Parteneriatului educațional dintre Catedrala Mitropolitană și Liceul „Voievodul Mircea” Pc. Pr. Aurelian Agafitei și domnul Alexandru Marărășești, profesor de Religie, au mers cu un grup de 20 elevi ai liceului într-un pelerinaj la Mânăstirea Stelea din Târgoviște, unde au vizitat sfântul locaș și Muzeul Eparhial, fiindu-le prezentate câteva teme majore de importanță spirituală și culturală, în urma cărora a avut loc un fructuos dialog duhovnicesc. La final, s-au bucurat de o agapă oferită la trapeza mânăstirii.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI