You are currently viewing TEOLOGUL DÂMBOVIȚEAN COSMIN IULIAN CÎRSTEA ESTE PREZENTATORUL ÎNTÂLNIRII INTERNAȚIONALE A TINERETULUI ORTODOX DE LA TIMIȘOARA

TEOLOGUL DÂMBOVIȚEAN COSMIN IULIAN CÎRSTEA ESTE PREZENTATORUL ÎNTÂLNIRII INTERNAȚIONALE A TINERETULUI ORTODOX DE LA TIMIȘOARA

Prezentatorul celei de-a 7-a ediții a ITO (Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox) ce se desfășoară la Timișoara, în perioada 31 august-3 septembrie 2023, este teologul Cosmin Iulian Cîrstea.

Acesta este dâmbovițean, originar din localitatea Butoiu de Sus, a studiat în cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, fiind absolvent al cursurilor de licență și de master, predă în cadrul acestei facultăți, iar, în prezent este și doctorand al Facultății de Teologie Justinian Patriarhul din București. De asemenea, este realizator și moderator al Televiziunii Trinitas.

Amintim că la ITO Timișoara, din Arhiepiscopia Târgoviștei, participă, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, 40 de tineri.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI