You are currently viewing TINERI DE LA PAROHIA „SF. IOAN” DIN GĂEȘTI AU OFERIT UN AJUTOR FINANCIAR MÂNĂSTIRII NUCET ȘI COPIILOR ÎNGRIJIȚI ÎN AȘEZĂMÂNTUL DE LA VALEA PLOPULUI

TINERI DE LA PAROHIA „SF. IOAN” DIN GĂEȘTI AU OFERIT UN AJUTOR FINANCIAR MÂNĂSTIRII NUCET ȘI COPIILOR ÎNGRIJIȚI ÎN AȘEZĂMÂNTUL DE LA VALEA PLOPULUI

În cadrul Proiectului Național  Catehetic „Hristos împărtășit copiilor„,  sâmbătă, 12 martie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, tineri de la Parohia „Sf. Ioan” din Găești, coordonați de preoții parohiei: Cristian Simescu și Cătălin Ciobanu, au mers la Mănăstirea Nucet și au oferit un ajutor de 2.500 lei așezământului, unde recent au fost distruse o parte din anexe, în urma unui incendiu. Acest demers se constituie într-un gest simbolic ce invită și pe alții la a contribui pentru sprijinirea sfântului locaș.

De asemenea,  au oferit patru mașini de spălat,  biciclete,  alimente și produse igienico-sanitare, în valoare de 10.000 lei, copiilor îngrijiți în așezământul de la Valea Plopului.

Banii au fost strânși de tineri în urma ediției a doua a Târgului de mărțișoare organizat la parohie, la care s-au adăugat și contribuțiile altor credincioși, generoși contributori la aceste acțiuni filantropice.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI