You are currently viewing VIZITĂ PASTORALĂ A ÎNALTPREASFINȚITULUI PĂRINTE MITROPOLIT NIFON

VIZITĂ PASTORALĂ A ÎNALTPREASFINȚITULUI PĂRINTE MITROPOLIT NIFON

               

 

               

 

                

   Luni, 30 mai 2016, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, însoţit de consilieri de la Centrul Eparhial, a efectuat o vizită pastorală în cadrul Protoieriei Pucioasa, unde a vizitat un număr de 6 parohii: Priboiu, Brăneşti I, Spitalul Pucioasa, Moţăeni I, Moţăeni II, Berivoieşti şi Capela cimitirului de la Parohia Pucioasa I. Înaltpreasfinţia Sa a evaluat stadiul lucrărilor la bisericile în construcţie (Priboiu, Berivoieşti, Capela cimitirului Pucioasa I) sau restaurare (Brăneşti I, Moţăeni I şi Moţăeni II), dar şi cel al caselor parohiale (Moţăeni II).
   Au fost discutate, cu preoţii respectivi, şi alte diferite probleme curente, din punct de vedere pastoral-misionar, social-filantropic şi administrativ-gospodăresc, precum şi cele legate de construirea unei capele la Spitalul orăşenesc din Pucioasa.
   Ierarhul a binecuvântat eforturile depuse până acum de către preoţii de la parohiile mai sus amintite, încredinţându-i de întrega susţinere a Centrului Eparhial pentru finalizarea proiectelor începute şi derularea altora noi.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI