You are currently viewing VIZITĂ PASTORALĂ A MITROPOLITULUI NIFON LA PATRU PAROHII DIN PROTOIERIA TITU

VIZITĂ PASTORALĂ A MITROPOLITULUI NIFON LA PATRU PAROHII DIN PROTOIERIA TITU

   

 

  

   Marți, 11 iulie 2017, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON a efectuat o vizită pastorală în cadrul Protoieriei Titu, unde a vizitat sediul protoieriei şi un număr de 4 parohii: Românești, Poiana de Sus, Stănești și Colacu.

   La sediul protoieriei, a constatat stadiul lucrărilor aflate în derulare, apreciind sprijinul substanţial oferit de Primăria oraşului Titu.
   La parohiile vizitate, împreună cu preoții și autoritățile locale, au fost discutate problemele cu care se confruntă fiecare comunitate parohială, precum și cele legate de construcția bisericii noi (Românești), construcția casei parohiale (Poiana de Sus), pictură din nou (Colacu) și reparații curente la sfântul locaș (Stănești). Au fost abordate și probleme pastoral-misionare și administrativ-gospodărești caracteristice fiecărei comunități parohiale în parte, Înaltul Ierarh oferindu-le clericilor îndrumarea necesară pentru optima lor rezolvare.
   Dăruindu-le Înalta binecuvântare, Mitropolitul NIFON a încurajat pe pc. protopop şi pe preoții de la aceste parohii să finalizeze toate lucrările începute și i-a încredințat de sprijinul Centrului Eparhial.
   Remarcăm sprijinul exemplar și demn de urmat și de alții, oferit de către primarii localităților de care aparțin aceste parohii: domnul Traian Niculae, Primarul Oraşului Titu, domnul Marius Caravețeanu, Primarul Orașului Răcari, domnul Nicolae Catrina, Primarul Comunei Potlogi, și domnul Marian Șerban, Primarul Comunei Poiana.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI