You are currently viewing WORKSHOP INTERDISCIPLINAR DE TEOLOGIE, PSIHOLOGIE ȘI PEDAGOGIE LA TÂRGOVIȘTE

WORKSHOP INTERDISCIPLINAR DE TEOLOGIE, PSIHOLOGIE ȘI PEDAGOGIE LA TÂRGOVIȘTE

          

 

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 21 noiembrie 2019, a avut loc în amfiteatrul Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară al Universității ,,Valahia” din Târgoviște, Workshopul interdisciplinar de teologie, psihologie și pedagogie, ediția a 3-a, din cadrul Conferinței Internaționale LUMEN EDU – 2019, Educație, Calitate, Dezvoltare durabilă.
   Tema acestei activități științifice a fost ,,Viața, știința, credința… Crezi că știi să trăiești?!”- principii alimentare pentru sănătatea fizică și psihică a omului contemporan”, invitat fiind domnul Prof. univ. dr. h.c. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în nutriție și biotehnologie alimentară, care a prezentat provocările la care este supus omul modern contemporan. La finalul întâlnirii a fost lansată ultima lucrare de specialitate a Prof. Gheorghe Mencinicopschi, cu titlul ,,Crezi că știi să trăiești?! Alimentația și longevitatea – o nouă abordare holistică”.
   Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Teologie și Științele Educației și Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității ,,Valahia” din Târgoviște, Asociația LUMEN, Centrul de Cercetări în Științe Socio-Umane din România și a fost moderat de: Prof. univ. dr. Gabriel Gorghiu, Pr. lect. univ. dr. Cosmin Santi și Lect. univ. dr. Elena-Ancuța Santi.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI